Elektrozanat Promet

Preduzeće” ELEKTROZANAT PROMET “DOO postoji od 2013 godine nastalo prelaskom preduzetničeke radnje ” INTERFON CENTAR ” u preduzeće zbog veće količine poslova i napredovanja. Bavimo se ugradnjom električnih instalacijama jake i slabe struje. Osnovna delatnost je ugradnja i servis interfonskih instalacija, video nadzora, kratično otvaranje(kontrola pristupa), ugradnja elektromagneta i ostalih radova potrebnih za normalno funkcionisanje stambenih objekata. Od osnivanja imamo uradjenih oko 2500 objekata(stambenih zgrada) od sitnih popravki do ugradnje novih instalacija.

Elektrozanat promet ugradnja interfona
Interfoni koje smo ugradili u našoj zgradi odlični su i izuzezno jednostavni za korišćenje. Nema nikavkih vidljivih kablova da ruže izgled zgrade, radovi gotovi izuzezno brzo i kvalitetno.
Dragan Marković
Brzo ugradjena kompletna interfonska instalacija u naš stambeni objekat. Ugradili smo i video nadzor jer nije bila ni skupa doplata a sve radi odlično i bez najmanjih problema.A ekipa iz Elektrozanat Promet-a deluje baš profi …
Milovan Jocić

Naš prvi saradnik je firma “ELEKTRO ZANAT ” koja je osnovana 1997 godine i bavi se iskjlučivo ugradnjom električnih instalacija jake i slabe struje. Osnovna delatnost kao i preduzeća “ELEKTROZANAT PROMET ” DOO je ugradnja i servis interfonskih instalacija, video nadzora, kratično otvaranje(kontrola pristupa), ugradnja elektromagneta i ostalih radova potrebnih za normalno funkcionisanje stambenih objekata. Od osnivanja ima uradjenih preko 8000 objekata(stambenih zgrada) od sitnih popravki do ugradnje novih instalacija a od toga u poslednjih pet godina oko 3500 objekata.